Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στη Λάμψη και όπως εξήγησε η συμμετοχή του στην σειρά του Ant1 ήταν συμπτωματική. «Συναντήθηκα τελείως συμπωματικά με τον Φώσκολο στον Πόρο, σε ένα φιλικό σπίτι πριν ξεκινήσει η Λάμψη. Και όταν με είδε μου είπε ότι θέλει να είμαι ένας από τους πρωταγωνιστές» ανέφερα αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε πως: «Σε μένα δεν υπήρχε η “κατάρα της Λάμψης”».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του όταν μίλησε για το θάνατο του πατέρα του. «Ένα καλοκαίρι ολόκληρο παίζαμε την «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» και εκείνο το διάστημα αρρωσταίνει ο πατέρας μου. Έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε το μεσημέρι και το απόγευμα πήγα να τον δω. Έβηξε λιγάκι δυνατά και έκλεισε τα μάτια του. Δεν έφυγε αλλά έμεινε εγκεφαλικά νεκρός» τόνισε ο ηθοποιός.

«Έπαιζα εγώ κανονικά, ένα από τα βράδια που πήγα εκεί ήταν μεγάλο το σοκ γιατί πήγα μέσα και ήταν άδειο το κρεβάτι. Ήταν άδειο το κρεβάτι. Και έμεινα εκεί και λέω, “Γιώργο δύναμη τώρα γιατί αύριο έχεις παράσταση”. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Περίμενα τηλεφώνημα από την Έλλη Λαμπέτη για να βρεθώ στην ίδια παράσταση και δεν βγήκα ένα μήνα από το σπίτι μέχρι να με πάρει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Σε ερώτηση αν «καβάλησε ποτέ το καλάμι», ο ηθοποιός τόνισε πως: «Δε νομίζω να καβάλησα ποτέ το καλάμι, με τίποτα».