Την εβδομάδα που η κακοκαιρία Ελπίδα έστρωσε στα λευκά τη πόλη, ο Γιάννης Στάνκογλου «σώθηκε» εξαιτίας της Ελένης Μενεγάκη καθώς χάρη στη παρουσιάστρια και δεν εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό.

Η συνάντηση του ηθοποιού και της παρουσιάστριας τελικά πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (08/02) και ο Γιάννης Στάνγκογλου μίλησε για τη ζωή του,τα παιδιά του και το θέατρο. «Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα “χνώτα” σας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Σχετικά με το πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του», ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η τρίτη δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι» στην οποία δούλεψε με τον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος»

«Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες και η δουλειά», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

Με αφορμή, τις συμμετοχές του στην σειρά «Άγιος Παϊσιος» και στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», ο Γιιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στην σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό του.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά», είπε χαρακτηριστικά.