Είναι η βασίλισσα της ποπ. Πουλά εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και γράφει παιδικά βιβλία. Τώρα θέλει να ασχοληθεί και με τη φυσική κατάσταση των θαυμαστών της, ανοίγοντας το πρώτο «Hard Candy Fitness» γυμναστήριο στην πόλη του Μεξικού.

Την κορδέλα του πρώτου γυμναστηρίου στην αλυσίδα «Hard Candy Fitness» έκοψε η Μαντόνα πριν λίγες ώρες. Πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο που καλύπτει σχεδόν 3.000 τετραγωνικά μέτρα όπου οι πλούσιοι και διάσημοι του Μεξικού θα μπορούν να ζήσουν την καθημερινότητά της Μαντόνα κάνοντας ασκήσεις για ευεξία και μαθήματα χορού.

Το ερώτημα βέβαια είναι πώς και διάλεξε μία πόλη σαν την πόλη του Μεξικού για το λανσάρισμα του πρώτου «Hard Candy Fitness»- αναμένεται να ακολουθήσουν Ρωσία, Βραζιλία και Αργεντινή.

«Έχω μία ιστορία με το Μεξικό», εξήγησε η ίδια. «Έχω ένα σύνδεσμο μαζί του λόγω της αγάπης και του ενδιαφέροντός μου για την Φρίντα Κάλο», είπε αναφερόμενη σε μία από τις πιο διάσημες Μεξικανές ζωγράφους του 20 αιώνα. 

Η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι θαυμαστές της ήταν αυτή που ταιριάζει σε μία «βασίλισσα». Το κοινό παραληρούσε ενώ νεαροί φορούσαν μπλουζάκια με το σύνθημα «Mexicans do it better»…

Το γυμναστήριο εγκαινίασε κυριολεκτικά η Μαντόνα, παραδίδοντας ένα σύντομο μάθημα χορού σε μερικά τυχερά μέλη του που ακολούθησαν τα βήματά της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο