Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντίνοος Αλμπάνης το πρωί της Πέμπτης (03/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ενώ σχολίασε και τον Βαλάντη ο οποίος στο Survivor είχε μιλήσει στη  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την υγεία της και τον αγώνα που έδωσε εκείνη για τη ζωή της.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές, ναι, θα το ξανάκανα. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, “τώρα τι;”. Δεν ξέρεις αν αυτό το πράγμα θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Πώς θα είναι η ζωή, αν θα υπάρχει ζωή».

«Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις των καρκίνων που είναι θεραπεύσιμος, στο στάδιο στο οποίο ήμουν εγώ ευτυχώς ήταν διαχειρίσιμο οπότε ήταν όλα υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ. Κάθε πρωί που ξυπνάω όμως και νιώθω καλά, νιώθω όμορφα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Το σχόλιο για τον Βαλάντη και τα όσα είχε πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor

«Έτυχε να είμαι στο σπίτι και να παίζει το Survivor στην τηλεόραση και κάποια στιγμή είδα την κοπέλα στην οποία αναφερόταν ο εν λόγω κύριος να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και κάπως το έψαξα. Και όταν κατάλαβα τι είχε ξεστομίσει, θύμωσα τόσο πολύ… που έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Και επειδή είδα τον τρόπο που της μίλησε και ο τρόπος ήταν ξεκάθαρα ταπεινωτικός, μειωτικός και εξευτελιστικός, δεν είχε καμία διάθεση να σταθεί δίπλα της με στοργή και αγάπη γι’ αυτό το οποίο έχει περάσει. Κάτι άλλο ήθελε να της πει και απλώς χρησιμοποίησε και απλώς χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιας της» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.