Για το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor –που ίσως έληξε άδοξα χθες– μίλησε η μητέρα της ηθοποιού, ξεκαθαρίζοντας ότι η κόρη της δεν τον εκμεταλλεύεται για μεγαλύτερη δημοσιότητα.

«Είμαι υπερήφανη για το παιδί μου, σε όσες δουλειές έχει κάνει δεν έχει ενδώσει σε κανένα κρεβάτι κανενός, δεν έχει κάνει υποχώρηση κόντρα στην ηθική της» είπε αρχικά η μητέρα της Μυριέλλας, Εύα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό You.

Για το φλερτ της κόρης της με τον «τσακατσούκα» μέσα στο Survivor, είπε:  «Τον Γιώργο Κατσαούνη σίγουρα τον συμπάθησε γιατί την εξύψωσε και την υπερασπίστηκε απέναντι στην ομάδα της. Δεν είναι κακό που της ανέβασε το ηθικό και την έκανε να νιώσει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες που περνάει. Μόνο π@@τ@@α δεν την έχουν πει. Την έχουν φάει πια, έχουν πέσει όλοι πάνω της».

Σε ερώτηση για τον αν η Μυριέλλα χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη για μεγαλύτερη δημοσιότητα, η μητέρα της είναι ξεκάθαρη: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ούτε κάνει δεύτερες σκέψεις. Εγώ βλέπω να της βάζουν συνέχεια φιτιλιές. Και δεν τα βλέπουμε όλα όσα γίνονται στο παιχνίδι. Ούτε καν τίθεται θέμα να τον χρησιμοποιεί. Η Μυριέλλα αν ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε και τίποτα άλλο».