Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη είναι δυο καλές φίλες και δεν το έχουν κρύψει. Τα κοινά post και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές. Η Ιωάννα Τούνη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κατονόμασε τον άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι αυτός ο οποίος διέρρευσε το revenge porn βίντεο.

Το γεγονός αυτός, ότι δηλαδή η Ιωάννα Τούνη δημοσιοποίησε το όνομα του φερόμενου ως υπαίτιου για τη διαρροή του βίντεο, προκάλεσε την αντίδραση της άλλης πλευράς. Ο δικηγόρος του συγκεκριμένου άνδρα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και άφησε αιχμές πως η Ιωάννα Τούνη επαναφέρει μόνη της το θέμα για λόγους δημοσιότητας. Η αναφορά αυτή έκανε έξαλλη, μάλιστα, την Κατερίνα Καινούργιου.

Όμως έξαλλη με τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη, έγινε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προχώρησε σε μια σειρά instastories με τα οποία ξέσπασε τονίζοντας πως: «Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα».

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα και έχεις και τον “χ” “ψ” π…ρόπουλος που βγαίνει και λέει ότι του καταβαίνει στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα γιατί το θέμα πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά. Που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Αν θες να σε μάθουν κάνε κάτι για να μάθουν εσένα. Όχι πατώντας αγόρι μου ή κορίτσι μου πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω στην πλάτη ενός ανθρώπου που από κάτω του έχει κάρβουνα. Έλεος, λίγο ανθρωπιά, κάτι πλέον. Σεβασμός», είπε στα stories της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.