Κεφάτη και με ανεβασμένη διάθεση ήταν η Δανάη Μπάρκα στις πρώτες εκπομπές του 2022. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» του Mega είχε όρεξη για πλάκες και έβαλε στο… στόχαστρο της την καλή της φίλη, Μαρία Καβογιάννη. Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, αποφάσισε να υποδυθεί την εγκυμονούσα και να το εκμυστηρευτεί στην Μαρία Καβογιάννη.

«Άκου και δεν θα το πεις στην μαμά μου» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα με την Μαρία Καβογιάννη να ρωτάει ποιος είναι ο πατέρας και αν το ξέρει. Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε λίγο ακόμα τη φάρσα της λέγοντας πως ανησυχεί για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί της και τι θα κάνει αν το μάθε η μαμά της.

Η Μαρία Καβογιάννη κατέβαλε προσπάθειες να την καθησυχάσει τονίζοντας της ότι έχει τόσους ανθρώπους γύρω της. Μάλιστα η Μαρία Καβογιάννη δάκρυσε από συγκίνηση που το παιδί της φίλη της της αποκάλυψε το μυστικό της.

Τότε η Δανάη Μπάρκα της αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν μια φάρσα. «Είσαι ηλίθια; Είσαι ηλίθια! Άει σιχτήρι!» της είπε και πρόσθεσε: «Εγώ το πίστεψα, δε ντρέπεσαι λίγο;».