«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου» είπε με το γνωστό του ύφος ο Σταμάτης Κραουνάκης κληθείς να σχολιάσει το πρόστιμο των 100 ευρώ που επέβαλε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών.

Στη συνέχεια για το κίνημα των αντιεμβολιαστών, έκανε λόγο για «παραφιλολογία» και μάλιστα περιέγραψε πώς έπεισε έναν θαυμαστή του να πάει να εμβολιαστεί.

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και για το ελληνικό #MeToo. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, μετά τον έχασα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφερθείς στο γεγονός ότι ο προφυλακισμένος για σεξουαλικά εγκλήματα, Δημήτρης Λιγνάδης, δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή».