Λίγο η απόσταση, λίγο οι πειρασμοί δεν θέλει και πολύ για να ψυχρανθεί ένα ζευγάρι. Το εν λόγω ζευγάρι όμως έχει προνοήσει και έχει φτιάξει μια λίστα με κανόνες, ώστε να περνάν καλά. Ο πιο σημαντικός απ’ τους κανόνες είναι να μην κάνουν πάνω από μια βδομάδα να βρεθούν. Ο Russell βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο, ενώ η Katy στο Λος Άντζελες. Γι αυτό τον λόγο αγόρασαν ένα σπίτι στην Νέα Υόρκη, ώστε να μοιράζουν την απόσταση.

Ο επόμενος κανόνας λέει ότι μέχρι του χρόνου θα έχει μεγαλώσει η οικογένειά τους. Ο Russell θέλει πως και πως ένα παιδί, ενώ η τραγουδίστρια δεν βιάζεται. Για να μην υπάρχει γκρίνια συμβιβάστηκαν και οι δυο για τον επόμενο χρόνο.

Κανόνας νούμερο 3… Η Perry θα μάθει να μαγειρεύει. Ο άντρας της λατρεύει να τρώει στο κρεβάτι και εκείνη πρέπει να τον ευχαριστήσει. Για αρχή, είπαν ότι η Katy θα μαγειρεύει μόνο τις Κυριακές και μετά όλο και περισσότερο.

Τέλος, η λίστα με τα «πρέπει» κλείνει με επίσκεψη μια φορά την βδομάδα σε ψυχολόγο για παντρεμένους, ενώ το αλκοόλ και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά δεν μπαίνουν στο σπίτι.