Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το τεύχος Ιανουαρίου της αμερικάνικης Vogue, θα είναι αφιερωμένο στις 10 πιο καλοντυμένες κυρίες της σόουμπιζ. Όπως αναφέρουν στο περιοδικό, η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη και γι’ αυτό μια ειδική έκδοση βγαίνει στα περίπτερα αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τοπ 10 των πιο καλοντυμένων.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Μισέλ Ομπάμα (όχι μόνο για στιλιστικούς λόγους). Η πρώτη κυρία έχει αποσπάσει καλές κριτικές για τις σικ και προσεγμένες εμφανίσεις της.

Η Blake Lively αν και νεαρή στην ηλικία γνωρίζει τι να φορέσει, ώστε να είναι εντυπωσιακή. Στο «Gossip girl», όπου πρωταγωνιστεί, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με υπέροχα σύνολα.

Η Marion Cotillard είναι από τις αγαπημένες της Vogue, καθώς βρίσκεται σχεδόν πάντα στις λίστες του περιοδικού. Δίπλα από τη φωτογραφία της η Vogue της έχει δώσει τον χαρακτηρισμό «σειρήνα της οθόνης».

Έχει περάσει καιρός από τότε που η Jessica Biel έπαιζε στο «7th Heaven» το μικρό κοριτσάκι. Πλέον είναι μια κομψή γυναίκα, που καταφέρνει να εντυπωσιάζει ακόμη και με τις casual εμφανίσεις της.

Η Alexa Chung έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες της DKNY και της Pepe Jeans, κάτι που υποδηλώνει πως γνωρίζει από μόδα. Το Φλεβάρη του 2010 βρέθηκε στις σελίδες της Vogue παρουσιάζοντας την γκαρνταρόμπα της και τις καθημερινές στιλιστικές της επιλογές.

Το περίεργο θα ήταν να μην βρίσκεται στην εν λόγω λίστα η Sara Jessica Parker, καθώς πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα fashion-icons παγκοσμίως. Οι εμφανίσεις της τηλεοπτικής Carrie δημιουργούν μόδα και η ίδια βρίσκεται κάθε χρόνο στη λίστα.

Το μοντέλο Liya Kebede έχει φωτογραφηθεί δυο φορές στο εξώφυλλο της Vogue, κάτι που σημαίνει ότι την αγαπάνε για το στυλ της. Επίσης έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες εταιριών, όπως οι Tomy Hilfiger, D&G, Escada και άλλες.

Η Carey Mulligan είναι η εναλλακτική της δεκάδας, καθώς προτιμά κυρίως το casual και απλό ντύσιμο. Η Vogue τη χαρακτηρίζει ελεύθερο πνεύμα.

Η Shala Monroque εκτός από νεαρή αρχισυντάκτρια, είναι και κομψή. Η Vogue χαρακτηρίζει το ντύσιμό της «νεοκλασικό».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Lady Gaga από τη λίστα. Κάποιοι μισούν τις εμφανίσεις της, ενώ άλλοι τις λατρεύουν. Πάντως, καταφέρνει να προκαλεί με αυτά που φορά. Προς το παρόν παραμένει στην κορυφή της ψηφοφορίας για τις πιο καλοντυμένες, αφήνοντας τις Blake Lively και Sara Jessica Parker αρκετά πίσω. Αναμένουμε  ποια θα βγει πρώτη από τις 10 μέσα από την ψηφοφορία των αναγνωστριών.