Εμφανίστηκε στο πρωινό και τα αίματα… άναψαν. Μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη έκλεψε την παράσταση στην εκπομπή του Μάρκου Σέφερλη και όταν της έκανε το πρώτο κοντινό ο φακός, όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για τη Δούκισσα Νομικού.

Κι όμως γελάστηκαν. Το όνομα της ξανθιάς κούκλας που πλαισιώνει τον ηθοποιό στην πρωινή εκπομπή του Mega είναι Τζούλια Νόβα. Αυτή είναι η 23χρονη που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς τη θυμόταν από την εκπομπή που παρουσίαζαν πέρυσι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, όπου εμφανιζόταν στη στήλη της μόδας.

Η Τζούλια είναι μοντέλο και κατάγεται από την Ουκρανία. Εκεί μεγάλωσε και έζησε μέχρι την ηλικία των 13 ετών. Ερχόμενη στην Ελλάδα –με τη μητέρα της προ δεκαετίας- κάποια στιγμή ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, για να κυνηγήσει το όνειρο της. Εντάχθηκε στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models και ακολούθησαν διάφορες δουλειές τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις πέρυσι. Κι όλα αυτά παρότι έχει σπουδάσει τραπεζικά. Δε θέλησε ποτέ όμως να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα.

Πάντως, όπως και αν έχει η ίδια έχει πει ότι έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της στην αγορά του εξωτερικού, καθώς εκεί ονειρεύεται να δουλέψει. Έχει φιλοδοξίες το κορίτσι…