H Carrera και πάλι εντυπωσιάζει τον κόσμο της μόδας, με τα εμβληματικά της γυαλιά από τις πρόσφατες συλλογές της, επανεκδίδοντας τα glamorous μοντέλα της μάρκας που έγραψαν ιστορία: τα θρυλικά γυαλιά ηλίου Champion και Carrera 6000, παρουσιάζονται τώρα σε μία νέα εντυπωσιακή μεταλλική έκδοση με καθαρό σχεδιασμό.

CHAMPION/MT
Η τεράστια επιτυχία του εμβληματικού μοντέλου aviator, απλά συνεχίζεται: αυτά τα γυαλιά ηλίου που έχουν παρουσιαστεί σε αμέτρητες εκδοχές-εμφανίζοντας μία γκάμα υλικών, χρωμάτων και λεπτομερειών- όλες τις προηγούμενες σεζόν, παρουσιάζονται τώρα με ultra-flat, λεπτά σχήματα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Tα νέα γυαλιά ηλίου Carrera Champion αποτελούν μία εμπνευσμένη μίξη από μέταλλο και ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδοντας μίας έξτρα ελαφριά αίσθηση και απόλυτη άνεση. Σατινέ φινίρισμα και φακοί καθρέπτες ολοκληρώνουν το δυναμικό look, δίνοντας μία διαχρονική αίσθηση στο νέο μοντέλο, διαθέσιμο στους τόνους του καφέ με γκρι φακούς, μαύρου με μαύρους φακούς, μπλε με μπλε φακούς, κόκκινου με πορτοκαλί φακούς.

CARRERA 6000/MT
Tα γυαλιά ηλίου Carrera 6000, με τους χαρακτηριστικούς τους κυματοειδείς βραχίονες και την αλάνθαστη σχεδιαστικά μετώπη, ιδανική για κάθε σχήμα προσώπου, επανεκδίδονται τώρα σε μία νέα, high-tech version με avant-garde σχεδιασμό και σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι, για μία έξτρα ελαφριά αίσθηση. Διαθέτουν μία λαμπερή χρωματική παλέτα, ιδανική για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες: κοραλλί με κόκκινους φακούς, τυρκουάζ με χακί φακούς, ρουτένιουμ με φακούς στο χρώμα του χαλκού, μαύρο με μαύρους φακούς, μπλε με μπλε φακούς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως CARRERA παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.