Τα «καλύτερα» έχει να πει η πρώην νταντά του ζεύγους «Brandgelina», που όπως κάθε άξιο μέλος της κατηγορίας του υπηρετικού προσωπικού με το που χάνει τη δουλειά του αρχίζει το θάψιμο.

Όπως αποκαλύπτει η νταντά, στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού τα παιδιά τσακώνονται συνεχώς, ανταλλάσσουν βρισιές, ενώ αλληλοτραυματίζονται συχνά.

«Τα παιδιά είναι αυτά που έχουν το πάνω χέρι στο σπίτι και τρέχουν συνεχώς σαν μικρά τέρατα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό περιοδικό.

Ακόμη και πράγματα απλά, όπως το να βάλουν τα παιδιά για ύπνο, είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται εφικτό για τον 46χρονο Μπραντ και την 35χρονη Αντζελίνα. «Μέσα στη νύχτα, τα παιδιά τρέχουν στους διαδρόμους και ξυπνάνε τους γονείς τους που παλεύουν την υπόλοιπη νύχτα να τα βάλουν στα κρεβάτια τους» αναφέρει.

Ήταν τέτοια, δε, η απελπισία της Αντζελίνα όταν τα είχε μόνη της στη Βουδαπέστη, που πήρε τηλέφωνο τον Μπραντ κλαίγοντας και του ζήτησε να πάει κοντά τους μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο για να τη βοηθήσει.
Δεν ξέρω πόσα παιδιά έχετε κυρίες μου, αλλά σίγουρα θα έχετε ζήσει ανάλογες στιγμές με τα μικρά σας αγγελούδια.
Και δεν δικαιολογούμε το ζευγάρι, απλά είμαστε επιφυλακτικές στα όσα καταμαρτυρά η γκουβερνάντα.

Η πρώην νταντά των παιδιών αποδίδει αυτή την κατάσταση στην ίδια την Αντζελίνα που «δεν τους επιβάλλει καμία απαγόρευση». Τα αφήνει να βλέπουν τηλεόραση όποτε θέλουν με αποτέλεσμα επαναλαμβάνουν τις βρισιές που ακούν στα έργα, ενώ τους επιτρέπει να τρώνε ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν.

Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρώην νταντά, ο Μάντοξ, αν και είναι μόλις εννέα ετών, έχει δοκιμάσει κρασί και έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο της Αντζελίνα στη Γαλλία.

Αυτό που ξέχασαν να ρωτήσουν την νταντά οι δημοσιογράφοι ήταν ποια ήταν η δική της συμβολή στη διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών και πόσο η ίδια προσπαθούσε να βοηθήσει τους γονείς στο δύσκολο έργο τους!
πηγή: toblogtonkirion