Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, το νέο της ξεκίνημα, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες του «Just The Two Of Us», είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ! Weekly»: «Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί ποτέ δεν μιλώ για το αν και ποιοι μου κάνουν προτάσεις, λέω απλά πως δεν θα συμμετέχω. Σαφώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Απλά θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάζει και να μπορώ να το υποστηρίξω».

«Σίγουρα είναι όλα πιο εύκολα. Δεν υπάρχει το υπερβολικό άγχος και οι φοβίες που είχα με τον Φίλιππο. Τώρα ο Μιχαήλ είναι συνέχεια μαζί μου», σημείωσε σχετικά με τον ερχομό του δεύτερου γιου της. Δήλωσε μάλιστα ότι το τρίτο παιδί είναι κάτι που ήδη σκέφτεται: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω και τρίτο παιδί. Με τρέλα, με μεγάλη χαρά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της στον «Λάμψη 92,3», στο πλευρό του Παύλου Σταματόπουλου: «Παρόλο που δεν είχα καθόλου χρόνο φέτος, χαίρομαι που αποφάσισα να κάνω ραδιόφωνο. Περνάω υπέροχα, χαίρομαι τόσο πολύ με τα γλυκά μηνύματα του κόσμου. Έχει μεγάλη ανταπόκριση η εκπομπή και πραγματικά το απολαμβάνω. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και η παρουσία του Παύλου».

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου και η αγάπη αυτή δεν μειώνεται, απλά μεταβάλλεται. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί αρκετά σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια», είπε. Όσο για τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους ξεκαθάρισε: «Δεν χρησιμοποίησα, όμως, ποτέ τη λέξη “κρίση” στον γάμο μου και είχα ενοχληθεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Πάθαμε σοκ με τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού, χωρίς όμως να μας διασπάσει αυτό το γεγονός. Δεν χωρίσαμε, ούτε τσακωθήκαμε ποτέ. Τα αντιμετωπίσαμε όλα μαζί».