Η Ελένη Μενεγάκη πιο ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού «Hello». Η παρουσιάστρια ευχήθηκε μέσα από την καρδιά της χρόνια πολλά στο περιοδικό. «Να ζήσετε, να έχετε δύναμη για ακόμη πιο όμορφα τεύχη και να συνεχίσετε να μας εκπλήσσεται ευχάριστα. Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη εποχή, αλλά μερικές ανάλαφρες πινελιές ίσως και να κάνουν στιγμές της καθημερινότητάς μας πιο ευχάριστες. Χρόνια πολλά!» είπε η όμορφη Ελένη.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συντελεστές του περιοδικού έκανε μια αναδρομή στα βήματα-σταθμούς που την καθιέρωσαν ως «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

Πρώτος Σταθμός: Coctail 1992

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ο Νίκος Διαμανταρίδης εντυπωσιάστηκαν από το δροσερό κορίτσι που με όλη του την αθωότητα στην ερώτηση που της έκαναν για το ποια προτιμά, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ζωή Λάσκαρη ή τη Τζένη Καρέζη εκείνη απάντησε τη Τζένη. Τότε άνοιξε για εκείνη η πόρτα του Mega-λου καναλιού.

Δεύτερος Σταθμός: Πάτερ ημών 1994

Όλες θυμόμαστε αυτή τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1. Ο Κώστας Καρράς έχει μόνο καλά πράγματα να θυμάται από την ωραία Ελένη. Ο ΑΝΤ1 ενθουσιάζεται μαζί της και ποντάρει σε εκείνη για το πρωινό του.



Τρίτος σταθμός: Πρωινός Καφές 1995

Αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη ζώνη και βγαίνει νικήτρια. Φιλοξενεί στον καναπέ της την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η καρδιά της κοντεύει να σπάσει. Από ένα μαζεμένο και αμήχανο κορίτσι εξελίσσεται σε μια εξωστρεφή, αυθόρμητη, χαμογελαστή γυναίκα.

Τέταρτος σταθμός: Καφές με την Ελένη 2005

«Δε θα μπορούσα να μην ακολουθήσω τον άντρα μου», είχε δηλώσει τότε που ο Γιάννης Λάτσιος πήγε στον Alpha. Από τότε μέχρι και σήμερα μας σερβίρει τον πιο γλυκό καφέ.



Πέμπτος σταθμός: Τηλεμαραθώνιος «Πράξη Ελπίδας» 2006

Η Ελένη στην ιδέα ότι ένα παιδί υποφέρει, τρελαίνεται. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το ξέρει κανείς. Εκείνο το βράδυ, με την Ελένη οικοδέσποινα, συγκεντρώθηκαν 2.800.000€.