Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» της Παρασκευής και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι η σημαντικότερη που είχε μέχρι τώρα, η ίδια ξεκαθάρισε: «Εννοείται πως είναι! Και το λέω και το πιστεύω και το νιώθω. Και χαίρομαι πάρα πολύ!», ενώ συμπλήρωσε: «Είναι θέμα χημείας πιστεύω πιο πολύ. Ταιριάξαμε και ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. Μια σχέση δεν θέλει όλα αυτά που λένε, τις εκπλήξεις, τα υπερβολικά. Μια σχέση θέλει να ταιριάξεις με τον άνθρωπό σου και να κάνετε όμορφα ταυτόχρονα και οι δυο μαζί. Πολύ απλά πράγματα που σε κάνουν νιώθεις τόσο όμορφα».

Στην ερώτηση αν έχει απατήσει ποτέ έναν σύντροφό της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Δεν έχω απατήσει ποτέ! Το αν έχω απατηθεί δεν το ξέρω, αλλά εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ. Δεν είχα βέβαια και ιδιαίτερα ουσιαστικές, πολύ σημαντικές σχέσεις. Είχα μια μακροχρόνια σχέση που ήταν πολύ όμορφη για μένα και τώρα που είμαι σε μια σχέση η οποία είναι πολύ σοβαρή. Δεν μου είχε τύχει κάτι τόσο όμορφο, όσο αυτό που μου συμβαίνει τώρα».
Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον. Σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το «Δέστε Τους», η ίδια σχολίασε: «Μας το έχει πει, το ανακοινώνει και δημόσια άλλωστε, ότι είναι η τελευταία του χρονιά. Το σκέφτομαι πολλές φορές αυτό. Επειδή ο Νίκος με έφερε στο “Δέστε Τους”, είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και με έχει στηρίξει σε όλα, αν έλεγε το κανάλι ότι ο Νίκος θα φύγει – που δεν θα γινόταν ποτέ – θα το σκεφτόμουν τελείως διαφορετικά. Θα έλεγα “όχι, είναι ο άνθρωπος μου” και θα έφευγα κι εγώ. Θα τον στήριζα ηθικά. Αν ο Νίκος, όμως, θέλει να κάνει κάτι άλλο, θα του ευχηθώ “καλή επιτυχία”, αλλά θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ».

Σχετικά με την εκπομπή ομορφιάς που συζητούσε να παρουσιάσει στον Alpha, η ίδια δήλωσε: «Το είχαμε συζητήσει με τον Alpha, αλλά το έχουμε παγώσει λίγο. Το είχα προτείνει εγώ στο κανάλι, μια εκπομπή πάνω σε αυτό που πιστεύω ότι μου ταιριάζει. […] Θεωρώ ότι μια εκπομπή γυναικεία, παράλληλα με το “Δέστε Τους” θα μπορούσε να γίνει. Για εβδομαδιαία τη συζητάγαμε. Δεν είμαστε αρνητικοί ακόμα, θα δούμε…».