«Πιθανότατα μέσα από όλο αυτό ίσως να έχω κερδίσει κάτι και εγώ. Γιατί δούλεψα κάποια κομμάτια του εαυτού μου και αντιλήφθηκα πως ο άνθρωπος την επιβεβαίωση και την αξία του δεν πρέπει να την αντλεί από τους άλλους. Αυτή είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί που κάνουν αυτή τη δουλειά» ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις περιόδους που δέχτηκε αμφισβήτηση και σκληρή κριτική και συνέχισε σε συνέντευξή της στο InStyle:

«Παίρνουν μια αξία από τον κόσμο και νιώθουν καλά κι αυτό το μεταφράζουν ως ψυχοθεραπευτικό. Την αξία σου πρέπει να τη βρεις πρώτα μέσα σου. Κι επειδή έχω περάσει πολλά, έχω στενοχωρηθεί αρκετά, έχω θυμώσει κάποιες φορές, αλλά όλο αυτό ποτέ δεν ήθελα να το εξωτερικεύσω, γιατί δεν ωφελεί, κατάλαβα νωρίς γιατί συμβαίνει, ποιος είναι ο μηχανισμός που το κινεί και τι εξυπηρετεί».

«Σε συνδυασμό με το ότι δούλεψα και μέσα μου κάποια πράγματα, θεωρώ πως όλο αυτό τελικά μου έχει κάνει καλό. Και από την άλλη το έχω συνηθίσει. Κλείνω και τα αυτιά μου πια, δεν δίνω και πολλή βάση. Σπάνια να στενοχωρηθώ πολύ με κάτι» κατέληξε η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.

Όσο για την επίμονη ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποκτήσει ένα παιδάκι και αν δέχεται πίεση από την οικογένειά της σε αυτό το θέμα, η Ζέτα απάντησε πως:

«Μπορεί. Γιατί άμα δεν χτυπήσει αυτή η καμπάνια και στα 35… Μέχρι πρόσφατα πάντως δεν είχε ξαναχτυπήσει ποτέ. Όχι πως και τώρα ηχεί στα αυτιά μου συνέχεια! Παρόλο που δεν έχω γονείς που να είναι τόσο προοδευτικοί που να μην τους ενδιαφέρει το πότε θα παντρευτώ, πίεση δεν δέχτηκα ποτέ»