Η διάσημη τηλεμαγείρισσα Nigella Lawson κατηγορήθηκε από τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της Charles Saatchi, στο δικαστήριο που εκδικάζει το διαζύγιό τους, ότι επί χρόνια έκανε χρήση κοκαΐνης!

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο Saatchi, η χρήση ναρκωτικών είναι ο λόγος που η πρώην σύζυγός του επέτρεψε στις βοηθούς της, να ξοδέψουν όσα χρήματα ήθελαν, αφού «ήταν τόσο μαστουρωμένη από τα ναρκωτικά» που δεν μπορούσε να καταλάβει τις πράξεις της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των Ιταλίδων βοηθών της Lawson η διάσημη τηλεμαγείρισσα έπαιρνε σε καθημερινή βάση κοκαΐνη καθώς επίσης και άλλα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την κατηγορία οι αδελφές Φραντσέσκα και Ελισαβέτα Γκρίλο, κατάφεραν να πάρουν 300.000 λίρες από το σπίτι όπου έμενε η Nigella και ο σύζυγός της.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα δικαστική διαμάχη, φαίνεται πως ο ο 70χρονος έμπορος έργων τέχνης δεν είχε καταλάβει σε δέκα χρόνια γάμου την εξάρτηση της γυναίκας του από τα ναρκωτικά και την εξαπάτησή της από τις δυο Ιταλίδες.

Φαίνεται πως η Nigella είχε δώσει την πιστωτική κάρτα του άνδρα της στις βοηθούς της και τους επέτρεπε να πραγματοποιούν αναλήψεις με την προϋπόθεση να μην το μαρτυρήσουν στον σύζυγό της, κάτι που έγινε μέχρι τον Ιούνιο όπου και ήρθε εις γνώση του το όλο θέμα.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του Saatchi, η ανακάλυψη πως η γυναίκα του ήταν ναρκομανής και το γεγονός πως οι βοηθοί της είχαν σηκώσει τεράστια ποσά από την πιστωτική του κάρτα, ήταν που τον «ανάγκασαν» να την πιάσει από το λαιμό σε δημόσια θέα τον περασμένο Ιούνιο σε βρετανικό εστιατόριο.