«Θέλω να μου αρέσει το φαγητό μου. Αν έπρεπε να τρώω άνοστα για να είμαι λεπτή, δε θα τα κατάφερνα», λέει στο περιοδικό Shape η Κατερίνα Καινούργιου.

Εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη δείχνει τους τελευταίους μήνες η γνωστή παρουσιάστρια ενώ τα αποτελέσματα του προγράμματος γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί είναι, ομολογουμένως, ορατά.

«Λοιπόν, έχω μειώσει πάρα πολύ το ψωμί και, πλέον τρώω μόνο βιολογικό. Το βρίσκεις παντού, υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και διατίθεται σε διάφορες γεύσεις. Επίσης, πίνω πολύ πράσινο τσάι. Είναι συνήθεια ετών. Παίρνω φακελάκια συνήθως από το φαρμακείο (γιατί εκεί βρίσκω αυτά που περιέχουν κι άλλα βότανα, όπως η βαλεριάνα) και το πίνω ζεστό αρκετές φορές μέσα στην ημέρα», είπε η νεαρή παρουσιάστρια για τη διατροφή που ακολουθεί και συνέχισε: «Η διαφορά που έχω δει στην κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και το πρήξιμο είναι μεγάλη. Το καλό με το πράσινο τσάι είναι ότι, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα μες στην ημέρα να το φτιάχνεις ή δε σου αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείς να παίρνεις εκχύλισμα από το φαρμακείο. Πίνεις 10 σταγόνες κάθε πρωί. Το έχω δοκιμάσει».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δίνει και το δικό της tip για το πώς μπορούν να μειώσουν το αλάτι ακόμα και εκείνοι που το αγαπούν. «Διαφωνώ με το ότι η υγιεινή διατροφή ή η διατροφή που κάνεις για να χάσεις βάρος είναι άνοστη. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αλάτι, προτιμώ όμως αυτό που έχει λιγότερο νάτριο».

Μιλά όμως και για τη σοκολάτα, λέγοντας: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σοκολάτα, θα φάω όμως τη μαύρη, ίσως δε φάω μια τεράστια σοκολατίνα, αλλά θα φάω μία γκοφρέτα σοκολάτας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λάδι, αλλά χρησιμοποιώ λιγότερο, δεν επιλέγω μπαλσάμικο, αλλά βάζω μηλόξιδο που είναι και αποτοξινωτικό. Θέλω να μου αρέσει το φαγητό μου. Αν έπρεπε να τρώω άνοστα για να είμαι λεπτή, δε θα τα κατάφερνα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.