Για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο «Μες Στην Καλή Χαρά».

«Έχει να κάνει με το πότε θα νιώσω έτοιμη – αυτό άλλωστε μπορεί να γίνει σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο ή και περισσότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω νιώσει έτοιμη να κάνω ένα παιδί. Για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, συντελούν πάρα πολλοί παράγοντες. Πρέπει να είσαι με τον άνθρωπο που πραγματικά θες να είναι ο πατέρας του παιδιού, πρέπει να είσαι ανεξάρτητος και οικονομικά», είπε.

Η παρουσιάστρια του «Δέστε Τους» αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και αν το είναι ο ιδανικός άντρας με τον οποίο θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια. «Επειδή είναι λίγος ο καιρός που είμαστε μαζί με τον Βασίλη, νομίζω ότι ακόμα δεν ξέρω. Θα ήθελα, όμως, να κάνω ένα παιδάκι όσο είμαι μικρή. Η μητρότητα είναι δώρο Θεού, αλλά θέλει πολλή σκέψη», ανέφερε.

«Είμαι γυναίκα-drama queen. Τα ζω όλα στον υπερβολικό τους βαθμό. Δεν υπάρχει μέτριο και αυτό είναι λάθος. Ή είσαι μια χαρά ή γκρεμίζονται όλα και είσαι χάλια. Δεν σου μιλάω μόνο για τα ερωτικά, αλλά και για τα επαγγελματικά. Ή νιώθω πολύ καλά ή νιώθω ότι όλα καταστράφηκαν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Αποκάλυψε, δε, ότι μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή κάνοντας έκπληξη στη γνωστή παρουσιάστρια, έχουν παρακολουθήσει έναν πρώην σύντροφό της στο παρελθόν. «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου στο παρελθόν. Είναι ωραίο να το κάνεις, μάλιστα, με έναν φίλο σου άντρα. Ο άντρας μπορεί να σε συγκρατήσει από τη μεγάλη κατινιά», σημείωσε.