Στα 52 της η διάσημη ηθοποιός Julianne Moore δείχνει υπέροχη. Αλλά όπως παραδέχεται, αυτή η όμορφη εμφάνιση δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο και όσο περνούν τα χρόνια σκέφτεται όλο και περισσότερο το σώμα της.

Όπως λέει στο περιοδικό «Health», συχνά αλλάζει το ασκησιολόγιό της για να αποφύγει τους τραυματισμούς και κάνει δύο με τρεις φορές την εβδομάδα γιόγκα, ενώ άρχισε να ασκείται και με γυμναστή.

«Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω κανενός είδους γυμναστική για έξι συνεχόμενες ημέρες γιατί τραυματίζομαι. Αυτό γίνεται όταν μεγαλώνεις, τελικά κάποια στιγμή ο γοφός σου αρχίζει να πονάει και πρέπει να αλλάξεις τις ασκήσεις σου», λέει.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της οικογένειάς της, η Moore λέει πως τα παιδιά της τρώνε πολλά φρούτα και ορισμένα λαχανικά και ενίοτε τα αφήνει να… γλυκαίνονται.

«Πάντα τους επέτρεπα να τρώνε επιδόρπιο. Ο σύζυγός μου πιστεύει πως είμαι πολύ χαλαρή μαζί τους αλλά τα παιδιά μου θα αφήσουν ένα παγωτό στη μέση μόλις χορτάσουν, κάτι που εγώ δεν κατάφερα να κάνω ποτέ στη ζωή μου», λέει.