Ερωτευμένη και με αυτοπεποίθηση επιστρέφει η Κατερίνα Καινούργιου τη νέα σεζόν. Εκμυστηρεύεται τα πάντα για τη ζωή και τη δουλειά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η σχέση της με τη δημοσιότητα, όπως λέει δεν είναι καταχρηστική. Διατηρεί την ακεραιότητά της μέσα σ’ αυτό το χώρο και αισθάνεται ότι δεν εξαρτάται η ζωή της από αυτό. Επιπλέον, βλέπει τις κριτικές από άλλη σκοπιά, καθώς θεωρεί ότι υποδεικνύουν τα λάθη της και έτσι, μπορεί να τα βελτιώσει. Ωστόσο, παραμένει αντίθετη στα κακεντρεχή σχόλια για την προσωπική της ζωή.

Παραδέχεται δε, ότι η ανανεωμένη της εμφάνιση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον έρωτά της με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος την κάνει ευτυχισμένη. Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, ομολογεί ότι την απασχολεί πολύ, όμως με την πάροδο του χρόνου ασχολείται όλο και λιγότερο, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν είναι το παν.

Αν και στο μέλλον επιθυμεί να κάνει οικογένεια, η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι τέτοιο, ενώ η καριέρα της παίζει σημαντικό ρόλο στα σχέδιά της, χωρίς όμως, να πρέπει να θυσιάσει την προσωπική ευτυχία.