Το καλοκαίρι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια, να απολαμβάνουν μαζί το θαλάσσιο μπάνιο τους. Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες, πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα η σχέση τους θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλο αυτό το διάστημα όμως, κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες. Μάλιστα η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μόνο που είπε ήταν ότι το καλοκαίρι της ήταν υπέροχο, χωρίς να διευκρινίσει όμως τους λόγους. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η καλή διάθεση της οφειλόταν στην σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει καθόλου. Σε συνέντευξη όμως που παραχώρησε στο περιοδικό «People», όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά.

«Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά για μένα. Αν ξεκινούσα αυτό το παιχνίδι, δεν θα τελείωνα ποτέ. Δεν έχω το χρόνο ή την ενέργεια να σπαταλήσω για κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Ζέτας, αλλά έκανα διακοπές στην Πάρο με την παρέα μου κι εκείνη με τη δική της. Φυσικό ήταν να συναντηθούμε. Θα ήταν αστείο να κάνουμε σενάρια αντί να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας».

Όταν ρωτήθηκε όμως για την προσωπική του ζωή και πώς θα την χαρακτήριζε την συγκεκριμένη περίοδο, εκείνος απάντησε: «Πάρα πολύ καλή! Πέρασα πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζω να περνάω πολύ καλά. Νιώθω αισιόδοξος, δημιουργικός, πλήρης και έτοιμος για όλα».