«Ήταν μια κουραστική, αλλά ωραία ημέρα. Το μόνο που θέλω τώρα να είναι να χαλαρώσω και να έρθει ο φίλος μου σπίτι».

Αυτό «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Helean Flanagan
και λίγη ώρα μετά τρεις οπλισμένοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι όπου συγκατοικεί με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή φίλο της Scott Sinclair και το έκαναν φύλλο και φτερό.

Οι επίδοξοι ληστές, μετά το tweet της 22χρονης σταρ, υπέθεσαν πως ο συναγερμός θα ήταν ανενεργός από τη στιγμή, που εκείνη ήταν μέσα στην πολυτελή κατοικία της περιμένοντας τον καλό της.

Οι διαρρήκτες τη βρήκαν να κάθεται στο σαλόνι μαζί με μια φίλη της και στη συνέχεια, αφού απείλησαν ότι θα τις δέσουν χειροπόδαρα, τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, όσο εκείνοι έπαιρναν ανενόχλητοι κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.

Τώρα όμως η 22χρονη κοπέλα τρέμει μήπως οι ληστές αποκαλύψουν τις γυμνές φωτογραφίες που υπάρχουν στο κινητό της γιατί θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα βλάψει την καριέρα της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε σε φίλους της ότι το χειρότερο σενάριο αυτής της ληστείας είναι η περίπτωση που δημοσιοποιήσουν τα ροζ βίντεο που υπάρχουν μέσα στην τηλεφωνική συσκευή της αλλά και τις σέξι φωτογραφίες της που την απαθανατίζουν πότε μόνο με τα απαραίτητα και πότε χωρίς αυτά.