Ώρα 11:00 χθες το πρωί στο θέατρο Ήβη της οδού Σαρρή, στου Ψυρρή και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μόλις έχει ξεκινήσει τη διδασκαλία στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση του Έργου «Ψέμα στο ψέμα».

Σχεδόν αμέσως μετά ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Το χρώμα του ήταν κάτασπρο και αμέσως οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στην Πολυκλινική Αθηνών, ο κοντινότερος σταθμός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί, αφού διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για περιστατικό ιδιαίτερα σοβαρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης προτίμησε οι περαιτέρω εξετάσεις να γίνουν στο νοσοκομείο Υγεία, όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός.

Του έβαλαν ορό και με καροτσάκι τον μετέφεραν στα εργαστήρια εξωτερικών ιατρείων. Όσοι τον είδαν έκαναν λόγο για έναν Πέτρο Φιλιππίδη καταβεβλημένο, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Espresso.

Οι εξαντλητικές πρόβες για το ανέβασμα δύο παραστάσεων που σκηνοθετεί, το άγχος και το συνεχές τρέξιμο σε θέατρο, πρόβες, σίριαλ, γυρίσματα τον έστειλαν τελικά στο νοσοκομείο, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.