Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ορέστης Τρίκας που συμπρωταγωνιστούν στα «Κλεμμένα όνειρα», μίλησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τους ρόλους τους στη καθημερινή σειρά του Mega, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τη σημασία που παίζει ο έρωτας στη ζωή τους.

«Σαφώς και ήμουν τυχερή στο ξεκίνημά μου ή έπαιξε ρόλο η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά όταν περνάει ο καιρός και βλέπεις ότι συνεχίζεις να συμμετέχεις σε δουλειές και να έχεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου, τότε αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου», δήλωσε στο «HELLO!» λέει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η καθημερινότητά της λόγω της δημοσιότητας «δεν άλλαξε ολοκληρωτικά. Τα νέα επαγγελματικά δεδομένα όμως στη ζωή μου με έκαναν να ωριμάσω και να μεγαλώσω απότομα γιατί αναγκάστηκα να πάρω επάνω μου αρκετά μικρή περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Σίγουρα, λόγω της δημοσιότητας, έκανα κάποιες μικρές αλλαγές, οι οποίες δεν επηρέασαν άμεσα το χαρακτήρα μου. Για παράδειγμα, πλέον δεν μπορώ να διασκεδάζω ξέφρενα έξω σε μαγαζιά ή να μεθύσω όταν θα υπάρχουν γύρω μου κάμερες ή φωτογράφοι».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πώς της φαίνεται η ενασχόληση των μέσων ενημέρωσης με την προσωπική σας ζωή: «Δεν είναι εύκολο, γιατί μπήκα στο χώρο σε μικρή ηλικία και ειδικά στην αρχή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Ήμουν πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα γιατί δεν ήξερα εάν πρέπει να αρχίσω να παραδέχομαι πράγματα ή απλώς να μην απαντώ. Δοκίμασα και τα δύο πιθανά σενάρια και πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όποιος θέλει να γράψει ή να πει κάτι για σένα θα το κάνει, ανεξάρτητα με το τι έχεις εσύ δηλώσει. Γι’ αυτό και πια αποφεύγω να απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε και στο αν είναι ερωτευμένη: «Είμαι πάρα πολύ καλά».

Ο Ορέστης Τρίκας βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με τον «Ρώσο» τον οποίο υποδύεται στην καθημερινή σειρά. «Νομίζω ότι έχουμε πολλά κοινά με τον «Ρώσο». Πρώτα απ’ όλα είμαι κι εγώ πολύ ευθύς άνθρωπος και βάζω πάνω απ’ όλα τους δικούς μου ανθρώπους και την οικογένειά μου. Πολλές φορές μάλιστα δεν υπολογίζω σχεδόν καθόλου τον εγωισμό μου».

Για το αν ήταν η υποκριτική παιδικό του όνειρο, είπε «από μικρός ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μάλιστα, από το δημοτικό είχα ξεκινήσει να γράφω και να ανεβάζω στη γειτονιά μου, στο Καματερό, αυτοσχέδιες παραστάσεις μαζί με τους φίλους μου. Ήμουν απόλυτα αποφασισμένος γι’ αυτό και στα 15-16 μου αποφάσισα να γραφτώ σε δραματική σχολή παράλληλα με το εσπερινό γυμνάσιο και λύκειο που παρακολουθούσα».

Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι είναι «πολύ ανασφαλής και ίσως έγινα ηθοποιός επειδή μόνο πάνω στη σκηνή βρίσκω τη δύναμη και απελευθερώνομαι», ενώ για το αν του μένει χρόνος να ερωτευτεί, δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής φέτος δεν έχω καθόλου προσωπική ζωή, είμαι μόνος μου. Εκ των πραγμάτων δηλαδή αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου χρόνο να αφιερώσω σε μια σχέση. Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος των σχέσεων γι’ αυτό και είχα πάντοτε μακροχρόνιους δεσμούς με τις συντρόφους μου».