Αντιμέτωπη με την ανεργία βρίσκεται για ακόμα μία φορά η γνωστή παρουσιάστρια. Ήταν ένα εξοντωτικό καλοκαίρι για εκείνη, καθώς μετά από ένα χρόνο απουσίας της δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, και η ίδια πίστευε ότι αναλόγως των αποτελεσμάτων θα κρινόταν και το επαγγελματικό της μέλλον.

Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, στάθηκε επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό αλλά σε λίγες ημέρες η εκπομπή της ρίχνει αυλαία ενώ τα επόμενα βήματα της είναι μετέωρα.

Ενώ είχε ακουστεί ότι θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, τελικά το σενάριο αυτό δεν προχώρησε. Μετά οι συζητήσεις με την διοίκηση του σταθμού περιστράφηκαν γύρω από την παρουσίαση του TOP CHEF, που ανέλαβε όμως η Νάντια Μπουλέ. Τώρα η Ράνια Θρασκιά ακόμα περιμένει να δει πώς θα αξιοποιηθεί την χειμερινή σεζόν από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γι’ αυτό το λόγο, και επειδή ξέρει τι πάει να πει ανεργία, η παρουσιάστρια επισκέφτηκε την προηγούμενη Κυριακή το νησί της Τήνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την συνόδευσαν δύο φίλες της και περίμεναν ώρες για να προσκυνήσουν την εικόνα της Μεγαλόχαρης.