H Χριστίνα Παππά προετοιμάζεται για τις νέες της επαγγελματικές κινήσεις και δουλεύει ασταμάτητα. Η γνωστή ηθοποιός – και εσχάτως επιχειρηματίας – θέλει να επαναλάβει την επιτυχία που γνώρισε το εστιατόριό της στη Γλυφάδα. Έτσι, ετοιμάζει άλλο ένα εστιατόριο στην Κηφισιά, μαζί με τον γιο της, Δημήτρη.

«Ετοιμάζουμε ένα σούπερ μαγαζί στο κέντρο της Κηφισιάς σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Θα είμαστε όλη μέρα ανοιχτά και αυτή την περίοδο τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Το φτιάχνουμε όλο από την αρχή και θα είναι πολύ όμορφο. Θα είναι στο ίδιο στιλ με της Γλυφάδας, αλλά θα έχει και άλλα πράγματα. Θέλουμε τα μεσημέρια να έχουμε και ιταλικό μενού», δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός.

Φυσικά, η υποκριτική δεν βγαίνει από το πρόγραμμα της Χριστίνας, η οποία ετοιμάζει μία συνεργασία-έκπληξη με τη Βάνα Μπάρμπα. Θα είναι ένα πρόγραμμα stand up comedy το οποίο θα παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στη Γλυφάδα.

«Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, νεανικό και με πολύ γέλιο. Νομίζω πια ότι οι γειτονιές της Αθήνας έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους θεάματα, έτσι ώστε ο κόσμος να έχει κάτι κοντά στην περιοχή του και να μη χρειάζεται να κάνει ολόκληρο… ταξίδι για να δει μια παράσταση. Ελπίζω ο κόσμος να μας τιμήσει με την παρουσία του», λέει η ηθοποιός.