Είναι σκληρή δουλειά τελικά να είσαι διάσημος και να πρέπει να διατηρήσεις μια τέλεια εικόνα ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν οι καταστάσεις δεν είναι υπέρ σου.

Μερικές φορές ακόμη και τα μεγαλύτερα αστέρια έχουν τις ατυχίες τους.

Η Nicki Minaj εμφανίστηκε στο τηλεοπτικού σόου «Good Morning America» και το στήθος πετάχτηκε έξω προσφέροντας ένα υπερθέαμα στους τηλεθεατές. Το πάθημα τής έγινε μάθημα και από τότε καλύπτει πάντα το στήθος της με κομμάτια από ύφασμα.

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas Fergie έζησε τον απόλυτο εφιάλτη πάνω στη σκηνή όταν ίδρωσε και μάλιστα σε σημείο που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

H Kelly Rowland τραγουδούσε το «Motivation» σε κλαμπ όταν το στήθος δεν κατάφερε να συγκρατηθεί μέσα στο αποκαλυπτικό της σύνολο. Το καλό στην υπόθεση ήταν το κομμάτι έπιασε κορυφή στα charts.

Με έναν διαφορετικό τρόπο έδειξαν τον θαυμασμό τους στον Harry Styles οι φαν του. Ο τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με ταμπόν τα οποία του πέταξε κάποιος από το κοινό στο πρόσωπο.



Για το τέλος αφήσαμε την εκκεντρική Lady Gaga που έκανε εμετό πάνω στη σκηνή στην Βαρκελώνη ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε το σόου παρά τις στομαχικές της διαταραχές.