Για πρώτη φορά μετά την ακύρωση του γάμου της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, η Νικόλ Κοτοβός «άνοιξε» τα χαρτιά της και ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου και σας λέω ότι είμαστε καλά» αναφέρει η Νικόλ Κοτοβός, διαψεύδονται όλες αυτές τις φήμες που είχαν φουντώσει τον τελευταίο καιρό και ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει σύννεφα στη σχέση του.

“Ήταν πολύ δύσκολη η ημερομηνία. Εγώ έχω πολλούς καλεσμένους από το εξωτερικό και ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν. Έχουν ήδη αρχίσει τα σχολεία και οι δουλειές και όλοι οι αγαπημένοι μου θα δυσκολευόντουσαν να έρθουν. Όχι ότι δεν θα το έκαναν, αλλά μπορούμε να το κάνουμε κάποια στιγμή που θα είναι πιο εύκολο για όλους” δήλωσε σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα REAL και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Σχετικά με τα διάφορα κακεντρεχή δημοσιεύματα που προέκυψαν μετά την ακύρωση του γάμου: «Εγώ και ο Αχιλλέας δεν είμαστε άνθρωποι της σόου – μπιζ, είμαστε επιχειρηματίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί προέκυψαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά και δεν μας απασχολούν κιόλας», ξεκαθάρισε η Νικόλ Κοτοβός.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως δεν έχουν ακόμη ορίσει νέα ημερομηνία γάμου, παρόλα αυτά όταν το αποφασίσουν θα το ανακοινώσει η ίδια.

Πηγή: radar.gr