Το καταπράσινο νησί της Σκιάθου επέλεξαν για τις διακοπές τους πολλοί από τους επωνύμους φέτος.

Ήταν ένας από τους προορισμούς που είχε την τιμητική του.

Κάθε εβδομάδα σημειώνονται new entries στο κοσμοπολίτικο νησί, έτσι λοιπόν και αυτή την εβδομάδα ο φωτογραφικός καιροφυλακτούσε στα σωστά σημεία και κλίκαρε πάνω σε όλους τους celebrities τη σωστή στιγμή και ιδού τα αποτελέσματα!

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε εκεί με το σκάφος του κι’ έτσι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές από τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Όλγα Φαρμάκη

Η μελαχρινή καλλονή Όλγα επέλεξε την όμορφη Σκιάθο για να εκπλήσσει με την παρουσία της. Όλη της την μέρα την περνούσε στις παραλίες, καθώς είναι κορίτσι της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ!

Νίκος Βέρτης

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής λίγο πριν τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, είπε να γεμίσει τις μπαταρίες του στο νησί της Σκιάθου.

Μαρία Σολωμού-Πάνος Μουζουράκης

Ο ερωτάς τους καλά κρατεί. Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στη Σκιάθο λόγω της θεατρικής της περιοδείας, ο Πάνος Μουζουράκης την ακολούθησε, κι’ έτσι οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές μαζί στο νησί.

Θέμης Γεωργαντάς

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη Σκιάθο. Πήγε να διασκεδάσει τον κόσμο ως dj και να ανεβάσει το κέφι στα ύψη και φυσικά τα κατάφερε μια χαρά!

Πηγή: www.entertv.gr