Πολύ κοντά στο διαζύγιο, μετά από 15 χρόνια γάμου, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι Γκρίφιθ καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους. Ωστόσο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού People έρχεται να βάλει τέλος στις φήμες αναφέροντας πως «το ζευγάρι είναι μια χαρά».

Τι κι αν η Μέλανι Γκρίφιθ εμφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες χωρίς τη βέρα της, άνθρωπος από το περιβάλλον τους επιμένει στο People πως «Είναι μια χαρά και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι μαζί».

Οι φήμες για τα προβλήματα στον γάμο του 51χρονου Αντόνιο Μπαντέρας και της 54χρονης Μέλανι Γκρίφιθ είχαν ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες, όταν ο ηθοποιός εντοπίστηκε από παπαράτσι να συνοδεύει σε κλαμπ στο Κανκούν μια ξανθιά καλλονή, ενώ λίγο αργότερα στο φεστιβάλ Καννών ένα βίντεο τον έδειχνε να χορεύει με την νεαρή ηθοποιό Μαλίκα Σεραγουάτ.

Το ζευγάρι έχει παραδεχτεί κατά καιρούς ότι δεν έχει ένα τέλειο γάμο. «Αντιμετωπίζουμε κι εμείς διάφορα προβλήματα όπως όλος ο κόσμος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP ο Αντόνιο Μπαντέρας.