Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που πέρασαν από τις πιο μεγάλες πασαρέλες του κόσμου φορώντας τα ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών, αλλά δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν το ένα από το άλλο.

Αντίθετα, υπάρχουν και κάποια, μετρημένα στα δάχτυλα, τα οποία κατάφεραν να κατακτήσουν τις πασαρέλες με τη λάμψη, το στυλ και τη μοναδική τους προσωπικότητα που ήταν αδύνατον να κρυφτεί πίσω από τα ακριβά ρούχα. Μερικά από αυτά είναι αυτά που ακολουθούν.

Η Lesley Lawson είναι 62, όμως ήταν η τελειότερη γυναίκα τη δεκαετία του 1960. Τα μεγάλα μάτια της και το κορμί από πέτρα, την έκαναν έναν θρύλο.

Η Karlie Kloss είναι το νεότερο supermodel στην υψηλή ραπτική σήμερα. Είναι μόλις 19 και έχει μοναδικό βάδισμα που στα περιοδικά μόδας το αποκαλούν «moody», δηλαδή βαδίζει πάντα ανάλογα με τη διάθεσή της.

Σε ηλικία 49 ετών η Elle Macpherson συνεχίζει να ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Το διάσημο μοντέλο κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο Sports Illustrated πέντε φορές!

Η θρυλική Milla Jovovich σήμερα είναι 36 ετών. Έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 100 περιοδικά και έχει με κόπο αποκτήσει τον τίτλο της «Μούσας του Prada».

Η Κate Moss έχει απασχολήσει πολλάκις τα Μέσα Ενημέρωσης, όχι πάντα για καλό σκοπό. Έγινε γνωστή μέσα από την καμπάνια της Calvin Klein Jeans, αλλά απασχόλησε το κοινό με τις δραματικές ιστορίες της προσωπικής της ζωής και τις καταχρήσεις ναρκωτικών. Ανέβηκε πολύ ψηλά και ήταν για πολύ καιρό το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

Η Νaomi Campbell, έφτασε την ηλικία των 42. Φυσικά πρόκειται για τη «Βασίλισσα» του μόντελινγκ με το περπάτημα «γαζέλας». Έχει κάνει τις μεγαλύτερες φωτογραφήσεις του κόσμου για τη Vogue και τη Vanity Fair και έχει προκαλέσει πολλές φορές σχόλια λόγω του ατίθασου και ασυμβίβαστου χαρακτήρα της. Τα μοντέλα αφρικανική καταγωγής κάποτε δεν είχαν την ίδια αποδοχή με τα υπόλοιπα, ωστόσο η Ναόμι αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα όνειρο για πολλούς σχεδιαστές.

Η Linda Evangelista έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 600 εξώφυλλα περιοδικών. Η 47χρονη έκανε μεγάλη καριέρα καθώς την αγάπησε ο φακός του πολύ διάσημου φωτογράφου Steven Meisel.