Φωτογραφίζονται με λευκά για το εξώφυλλο του περιοδικού «Hello» και μιλούν για το γάμο που ετοιμάζουν για την επόμενη χρονιά. Η 46χρονη Elizabeth Hurley και ο 42χρονος σύντροφός της Shane Warne αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβρη και έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι δε χρησιμοποιεί τα γνωστά «αγάπη μου» και «μωρό μου» όταν απευθύνεται ο ένας στον άλλο, αλλά έχουν βρει τα δικά τους «ονόματα» που τους εκφράζουν περισσότερο. Της Elizabeth της αρέσει να αποκαλεί τον αγαπημένο της «κύριο ξανθό» ενώ εκείνος τη φωνάζει «Luna».

«Η Elizabeth δε χρησιμοποιεί βέβαια μόνο αυτό, αλλά τα υπόλοιπα ντρέπομαι να σας τα πω. Κι εγώ χρησιμοποιώ διάφορα, αλλά μου αρέσει περισσότερο το “Luna”. Το εμπνεύστηκα από μια απαίσια παπαράτσι φωτογραφία της. Την είχαν τραβήξει την ώρα που πήγαινε να με φιλήσει με το στόμα ανοιχτό και αυτό μου θύμισε την είσοδο ενός λούνα παρκ στην Αυστραλία» είπε ο Warne.

Οι δυο τους ζουν στο σπίτι της ηθοποιού στο Gloucestershire, ενώ εκείνη θεωρεί τα τρία παιδιά του συντρόφου της και δικά της παιδιά. Μάλιστα, όπως είπε, τη φωνάζουν «M2» ή «μαμά νούμερο 2».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι με τον Shane. Μοιάζουμε σε πολλά. Παρότι έχουμε μεγαλώσει σε διαφορετικές πατρίδες και οι καριέρες μας είναι τελείως διαφορετικές, και οι δύο προερχόμαστε από ζεστά σπιτικά και έχουμε μεγαλώσει με πολύ αγάπη και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό» πρόσθεσε η Hurley.