Η Victoria Beckham γιορτάζει και μάλιστα σε δύο ταμπλό! Η πάλαι ποτέ Posh Spice και νυν ιέρεια του στυλ έκλεισε τα 38 της χρόνια και συμπλήρωσε 16 χρόνια στη showbiz.

Όταν συστήθηκε στο κοινό, το 1996, ήταν το πιο σοφιστικέ μέλος των Spice Girls. Αυτό οφειλόταν και στην κοινωνική της προέλευση, καθώς είναι γόνος εύπορης οικογένειας, που μεγάλωσε μέσα στην πολυτέλεια και την άνεση.

Τα επόμενα χρόνια, οι Spice Girls εξελίχθηκαν σε παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, αλλά η Victoria ξεχώρισε και εκτός γκρουπ. Ο λόγος ήταν η σχέση της με τον μεγαλύτερο γόη των βρετανικών γηπέδων: τον David Beckham. Το 1999 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία τελετή-υπερπαραγωγή.

Όταν οι Spice Girls είχαν πλέον ολοκληρώσει την τροχιά τους στον ουρανό της ποπ, η Victoria ήταν ήδη μαμά δύο αγοριών και η οικογένειά της ήταν μία από τις πιο γνωστές στην showbiz. Τη συνταγή της επιτυχίας παραλίγο να χαλάσει η αποκάλυψη των εξυσυζυγικών περιπετειών του David. Όμως η Victoria έμεινε «βράχος» και δεν τον πέταξε έξω από το σπίτι.

Για αρκετά χρόνια η Posh ήταν απλώς μια celebrity μητέρα – τριών παιδιών πλέον – και σύζυγος ενός λαμπερού ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν ικανοποιούσε τη φιλοδοξία της και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα που πολλοί χαρακτήρισαν τολμηρό: έγινε σχεδιάστρια μόδας.

Κάποιοι βιάστηκαν να αποκηρύξουν την προσπάθειά της, αλλά εκείνη τους αποστόμωσε με τον καλύτερο τρόπο: οι δημιουργίες της πήραν τις καλύτερες κριτικές στην εβομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και οι fashionistas άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται για ένα φορεματάκι από τα χεράκια της κυρίας Beckham!

Και, μέσα σε όλα αυτά, η Victoria απέκτησε και κάτι άλλο που έλειπε από την οικογένειά της: μια κόρη. Λίγους μήνες νωρίτερα, μαζί με τον David έλαμψαν στον πριγκιπικό γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Η εμφάνισή τους επισκίασε πολλούς γαλαζοαίματους και ευγενείς.

Κατά καιρούς έχει ακούσει τα μύρια όσα, για την υπεβολικά αδύνατη σιλουέτα της, για το αγέλαστο λουκ της και για τα στυλιστικά ατοπήματά της. Όμως, όσοι γνωρίζουν την Victoria λένε ότι είναι μια πανέξυπνη γυναίκα με πολύ χιούμορ και μεγάλη διορατικότητα. Δεν είναι τυχαίο. Η showbiz είναι μια ζούγκλα και όσοι καταφέρνουν να επιβιώσουν, πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα όπλα. Η κυρία Beckham, μάλλον τα διαθέτει!