Για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί, αλλά και για την τηλεοπτική συνεργασία που ετοιμάζουν, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης.

Η 37χρονη παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε πως έχει ήδη αρχίσει να νιώθει την επιθυμία να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα.

«Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει κιόλας. Έτσι μου έχει πει ο γιατρός μου τουλάχιστον. Ότι πρέπει να περιμένω λίγο. Όμως σε λίγο καιρό… Επειδή ήδη βλέπω στον δρόμο έγκυες γυναίκες και τις ζηλεύω, νομίζω ότι έχω αρχίσει ήδη να μπαίνω σε μια τέτοιου είδους διαδικασία -πράγμα που δεν πίστευα ότι θα μου συνέβαινε τόσο νωρίς!» δήλωσε χαμογελώντας.

Όσο για την κοινή εκπομπή που εκείνη και ο σύζυγός της ετοιμάζουν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης στην πρόσφατη επίσκεψή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε: «Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις και διάφορα σχέδια, ας το πούμε έτσι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο, οπότε δεν είναι τίποτα ακόμα ανακοινώσιμο» επανέλαβε ο ίδιος με την αγαπημένη του να συμπληρώνει: «Όταν κάτι θα είναι σίγουρο, όταν θα ανακοινωθεί επισήμως, θα το σχολιάσουμε. Θα μας άρεσε να συνεργαστούμε σε διάφορους και διαφορετικούς τομείς με τον Κρατερό και είναι κάτι που κάνουμε στη ζωή μας, ούτως ή άλλως. Απλώς δεν έχει σχέση με την τηλεόραση και γι’ αυτό δεν το γνωρίζει κι ο κόσμος».