Μία κασέτα με σκηνές σεξ στην οποία φαίνεται να πρωταγωνιστεί η ποπ σταρ και κριτής του X – Factor διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η 23χρονη Tulisa Contostavlos ενημέρωσε τους δικηγόρους της να λάβουν τα μέτρα τους και να απαγορεύσουν κάθε περιγραφή του περιεχομένου από όλους.

Το ακατάλληλο βίντεο διάρκειας επτά λεπτών εμφανίστηκε αρχικά στο site pappzd.com και κατέβηκε σε λίγα λεπτά, αφού όμως είχε δημιουργήσει πανικό στον κόσμο του διαδικτύου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της δεν έκανε κανένα σχόλιο και αρκέστηκε να πει ότι οι δικηγόροι προχώρησαν σε εξώδικο και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κατέβασαν το επίμαχο βίντεο.

H Tulisa δηλώνει τρομοκρατημένη και θεωρεί ότι το βίντεο είναι 100% ψεύτικο καθώς δεν επέτρεψε ποτέ σε κανέναν να την μαγνητοσκοπήσει στη διάρκεια του σεξ.

Μάλιστα η ελληνικής καταγωγής ποπ σταρ είναι ήδη ντροπιασμένη μετά τα πρόσφατα γεγονότα, όταν οι τελωνειακοί στο Μαϊάμι τη σταμάτησαν γιατί κάτι δονούνταν στην τσάντα της. Η ίδια είχε γράψει στο twitter της ότι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της.