Μπορεί να είχε προτάσεις από επτά διαφορετικά μαγαζιά στην Αθήνα αλλά τελικά η Σαμπρίνα «ψήφισε» Πάτρα για τις νυχτερινές της εμφανίσεις.

Οι λόγοι όπως εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν οικονομικοί αλλά και συναισθηματικοί. «Γενικά η φετινή Αθήνα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Επιπλέον, επέλεξα την Πάτρα γιατί εκεί μένει η οικογένειά μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσο για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη, αν και δεν ζουν πλέον μαζί, φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερες συγκριτικά με το παρελθόν.

«Γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν από σαράντα κύματα, πόσο μάλλον όταν το θέμα αφορά δύο ανθρώπους που δεν ζουν πλέον μαζί. Δεδομένων των συνθηκών, θεωρώ ότι είμαστε καλά. Δεν είμαστε εχθροί πάντως».

Στην ερώτηση γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, απάντησε: «Είναι θέμα καθαρά γραφειοκρατικό. Αφορά τα διαδικαστικά, είναι και ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να βγει το διαζύγιο… αυτός είναι ο λόγος», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι και οι δύο έκαναν λάθη κατά την διάρκεια του γάμου τους.

H Σαμπρίνα απάντησε και σε όσους την κατηγορούσαν για υπερβολικές απαιτήσεις στο κεφάλαιο της διατροφής: «Όσο μεγαλώνει ένα παιδί και οι ανάγκες του αλλάζουν, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ξέρει πού πηγαίνουν τα χρήματα που διαθέτει. Οπότε πρέπει να μπεις στην διαδικασία να αποδείξεις και να διευκρινίσεις ότι πρόκειται για το τάδε πράγμα, το δείνα και ούτω καθεξής.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Πολύς κόσμος μπορεί να έχει μια γνώμη για κάποια πράγματα. Όταν όμως μπαίνεις σε μια δικαστική διαμάχη εκεί αναγκαστικά πρέπει να λυθούν όλα. Δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να γίνει. Και βέβαια πρέπει να θέλει και ο άλλος να το προσφέρει απλόχερα και όχι να το θεωρεί υποχρέωσή του».

Όσο για το αν είναι σε κάποια σχέση, τα νέα για τους άντρες είναι ευχάριστα:

«Είμαι μόνη, δεν έχω κάποια σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μοιραστώ πράγματα από την ζωή μου. Αλλά είναι πολύ δύσκολο».