Περσινά ξινά σταφύλια για τη Ρούλα Κορομηλά η οποία θυμήθηκε τη δύσκολη εποχή του χωρισμού της με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Ελληνίδα show woman δήλωσε: «Ένιωθα πολύ άβολα όταν είχαμε χωρίσει με τον Στεφανο, γιατί συνυπήρχαμε στον ίδιο χώρο. Ήμουν στις πρόβες, δεν μιλάγαμε, τσακωθήκαμε, είχαμε χωρίσει τελοσπάντων.

Ήμουν υποχρεωμένη να είμαι ευγενική, “θα του χώσω μια κλοτσιά, μια μπουνιά”, τα ξέρεις αυτά! Έβρισκε και την ευκαιρία αυτός, επειδή ήταν κόσμος μπροστά, και έλεγε “τώρα μπορώ να τη χαλιναγωγήσω” και μου έλεγε τα δικά του και εγώ χαμογελούσα και από πίσω μούτζωνα.

Μετά έφτιαχνε σχέσεις -εντάξει τώρα είναι και κάτι που το συζητάμε και γελάμε- μία με χορεύτριες, μία με το ένα, μία με το άλλο, δημιουργούνταν θόρυβος, κουτσομπολιό, γραφόντουσαν διάφορα και ήμουν υποχρεωμένη εγώ να κάνω την πάπια, τη βρεγμένη πάπια», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τη μεταξύ τους επικοινωνία μετά το κόψιμο του «Κους-Κους» είπε ότι δεν παρακολούθησε την εκπομπή.

«Δεν την είδα όταν έκανε τη συνέντευξη. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία εγώ στην Κατερίνα χρόνια τώρα και το ξέρει πολύ καλά. Δεν την είδα, μου το είπαν την επόμενη μέρα. Να σου πω κάτι; Αν έχω κάτι και θέλω να το πω, θα πάρω την ίδια να της μιλήσω. Σε όλους μας ήρθε κεραμίδα, σου μιλάω ειλικρινά. Το ότι συνεργαζόμαστε με τους Γερμανούς δεν σημαίνει ότι έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις».