Οι Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν και τα αστέρια του Χόλυγουντ «έντυσε» με τα εντυπωσιακά του κοσμήματα ο οίκος Chopard.

Μία απο τις λαμπερές παρουσιάστριες της βραδιάς, η Freida Pinto, άστραφτε με το εντυπωσιακό κολιέ της με κίτρινα διαμάντια σε σχήμα pear, square και briolette (145 καράτια) σε ενα δέσιμο σε λευκό και κίτρινο χρυσό με λευκά διαμάντια micro-pave (1705 πέτρες, 9 καράτια). Το χέρι της κοσμούσε ένα δακτυλίδι με διαμάντι orange-yellow σε σχημα καρδιάς (5 καράτια) με ενα micro-pave δέσιμο με λευκά διαμάντια και κίτρινο χρυσό.

Μέλος του επιτελείου της ταινίας «The Artist »που σάρωσε τα βραβεία και υποψήφια για τον ρόλο της Καλύτερης Ερμηνείας σε Δεύτερο Ρόλο για κινηματογραφική ταινία, η Berenice Bejo, ελαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier με κίτρινα διαμάντια briolette (21 καράτια) και κίτρινα διαμάντια square cut (12 καράτια) δεμένα σε κίτρινο και λευκό χρυσό και ενα μπρασελέ με fancy shaped light yellow διαμάντια (69 καράτια) σε κίτρινο χρυσό.

H όμορφη συνοδός του βραβευθέντα «Καλύτερου Ηθοποιού» George Clooney, η Stacy Keibler ηταν εντυπωσιακή στο Κόκκινο Χαλί με ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια (9 καράτια) σε πλατίνα και το πανέμορφο μπρασελέ Magic Carpet Diamond Cuff (20 καράτια) σε λευκό χρυσό.

Σε ρόλο παρουσιάστριας, η πανέμορφη Jane Fonda εντυπωσίασε με την παρουσία της στην σκηνή φορώντας ένα κολιέ με διαμάντι (38 καράτια), ένα διαμαντένιο μπρασελέ (43 καράτια) κι ένα να ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με διαμάντι cushion-cut (7 καράτια) ολα σε πλατίνα. Επέλεξε επίσης να φορέσει ένα δακτυλίδι σε σχήμα καρδιάς (14 καράτια) σε δέσιμο micro-pave (390 διαμάντια).

Η ηθοποιός Penelope Ann Miller, που έχουμε την τύχη να την απολαύσουμε στην ταινία «The Artist», έλαμπε με ένα διαμαντένιο κολιέ (50 καράτια), κρεμαστά σκουλαρίκια με διαμάντια σε σχήμα heart και pear (6 καράτια) κι ένα μπρασελέ με διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (25 καράτια) όλα σε πλατίνα.

Η σταρ της σκηνής και της οθόνης, Queen Latifah ήταν λαμπερή με ενα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια chandelier (30 καράτια) και ενα μπρασελέ με διαμάντια asscher cut (40 καράτια) σε πλατίνα.

Η Andie MacDowell που πήγε συνοδεύοντας την κόρη της, την Miss Golden Globe Rainey Qualley, έλαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πολύχρωμα ζαφείρια marquise cut (23 καράτια) σε λευκό χρυσό. Επέλεξε επίσης ενα μπρασελέ με διαμάντια ριβιέρα (14 καράτια) σε πλατίνα.