Τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από την ηλικία του νεαρού χορευτή που έχει κλέψει την καρδιά της βασίλισσας της ποπ.

Η σχέση τους μετρά ήδη ένα χρόνο (να δούμε πόσο θα αντέξει όμως) κι ας τους χωρίζουν 29 χρόνια!

Η Madonna μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Nightline» του ABC για τον 24χρονο Brahim Zaibat και εξομολογήθηκε ότι δεν «επέλεξε» να ερωτευτεί κάποιον τόσο μικρό, αλλά ότι συνέβη!

«Δεν είναι ότι έγραψα κάτω στο χαρτί ότι τώρα θα κάνω σχέση με έναν μικρότερο. Είναι απλά η ρομαντική πλευρά του εαυτού μου. Συνάντησα κάποιον που ενδιαφέρθηκα γι’ αυτόν και απλά έτυχε να βρίσκεται σε αυτήν την ηλικία» είπε η 53χρονη σταρ.

Η ίδια είπε ότι παρόλο που τα τέσσερα παιδιά της η 15χρονη Lourdes, ο 11 ετών Rocco, και οι έξι ετών David και Mercy έχουν «γεμίσει» τη ζωή της εκείνη αισθάνεται ότι πρέπει να έχει πάντα κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

«Δε θέλω να ζω τη ζωή μου μόνη μου. Μου αρέσει πολύ που είμαι μητέρα. Τα παιδιά μου με εμπνέουν και γεμίζουν τη ζωή μου, αλλά όπως κάθε άνθρωπος κι εγώ έχω ανάγκη από ένα σύντροφο. Άλλωστε ποτέ δεν έζησα μια συμβατική ζωή. Άρα είναι χαζό να σκεφτώ είτε εγώ είτε κάποιος άλλος ότι θα κάνω συμβατικές επιλογές στη ζωή μου από εδώ και πέρα».