Αυτή η τούρτα, όσο κι αν δεν σας γεμίζει το μάτι αξίζει 3.000 δολάρια και είχε φτιαχτεί ειδικά για τα 27α γενέθλια του άσου του ΝΒΑ Lebron James.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Jared Galbut, τηλεφώνησε στην ζαχαροπλάστη Alethea Hickman δύο ημέρες πριν από την παραμονή της πρωτοχρονιάς, οπότε και επρόκειτο να γίνει το πάρτι, και της ζήτησε να ετοιμάσει μια τούρτα αντάξια του… «βασιλιά». Μάλιστα την ενημέρωσε ότι η αμοιβή της θα ήταν η διαφήμιση που θα είχε μέσω των φωτογραφιών που θα κυκλοφορούσαν!

Ανήμερα Πρωτοχρονιά η Alethea μπήκε στο διαδίκτυο και έψαχνε αγωνιωδώς να δει τη διάσημη τούρτα της να φιγουράρει δίπλα στο παίκτη αλλά… αντί αυτής είδε μια άλλη!

Η έκπληξή της ήταν μεγάλη καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια όχι μόνο αναγκάστηκε να δουλέψει πυρετωδώς τις ημέρες των γιορτών αλλά προσέλαβε και ακόμη ένα άτομο για το σκοπό αυτό χωρίς τελικά να λάβει καμία αποζημίωση!

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη δήλωσε ότι όταν είδε την τούρτα απλά σκέφτηκε ότι δεν ήταν όπως την είχαν φανταστεί και έτσι αποφάσισαν να πάρουν μια άλλη τούρτα. Ο ίδιος είπε ακόμη ότι δεν διατίθεται να πληρώσει περισσότερα από 600 δολάρια για την τούρτα γιατί… «στην τελική δεν είναι τίποτε άλλο από αυγά, αλεύρι και νερό».