Για τα ναρκωτικά, το ποτό αλλά και το γάμο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.

«Υπήρξαν διαστήματα της ζωής μου, δίμηνα ή τρίμηνα το πολύ, που έπινα λίγο. Τώρα, αν πιω ακόμα και ένα ποτήρι ποτό ζαλίζομαι», εξομολογείται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μιλά για την σχέση του με τα ναρκωτικά και τον τζόγο.

«Ναρκωτικά δεν δοκίμασα ποτέ, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή την διαδικασία. Σε ό,τι αφορά τον τζόγο, μπορεί να παίξω κανένα στοιχηματάκι, κανένα ΠΡΟΠΟ».

Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. «Επειδή μέχρι τώρα δούλευα συνέχεια στην τηλεόραση, είχα χρήματα. Και αντέχω ακόμη, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια, τα πράγματα γύρω μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο» και παραδέχεται ότι πρόσφατα άνοιξε καφετέρια λόγω της ανασφάλειας στη δουλειά του.

Πάντως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει ότι είναι καλά στα προσωπικά του και πως δε σκέφτεται να παντρευτεί με τη συνάδελφό του Βάσω Λάσκαρη. «Ο γάμος είναι για τους συγγενείς, για τους φίλους, για φορολογικές δηλώσεις. Δεν νομίζω ότι ο γάμος προσφέρει κάτι παραπάνω σε ένα ζευγάρι».