Η αμερικανική σόουμπιζ βρίθει από ερωτικά τρίγωνα. Φυσικά δε μπορούμε να τα απαριθμήσουμε όλα, αλλά μπορούμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά:


Jason Biggs και Jenny Mollen
Μετά την ερωτική επαφή με μια… μηλόπιτα που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, το γεγονός ότι απάτησε τη σύντροφό του με ιερόδουλες μάλλον δεν προκαλεί και τόση εντύπωση.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η σύζυγός του Jenny Mollen αποκάλυψε ότι προσέλαβε η ίδια μια πόρνη ως δώρο γενεθλίων για τον άντρα της!


Ashton Kutcher και Demi Moore
Η Sara Leal προκάλεσε πονοκέφαλο στην Demi, γιατί αντί να γιορτάζει μαζί της την 6η επέτειο γάμου τους… φρόντισε να την περάσει με την νεαρή 23χρονη στο τζακούζι πολυτελούς ξενοδοχείο.


Charlie Sheen και Brooke Mueller
Είναι γνωστό ότι για κάποιο διάστημα ο Charlie Sheen ζούσε στο ίδιο σπίτι με δύο γυναίκες. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζατε είναι ότι η μία εκ των δύο είχε εξομολογηθεί ότι όσο ήταν παντρεμένος με την Brooke Mueller… τους είχε κάνει παρέα στο κρεβάτι!


Jane Fonda και Roger Vadim

Η διάσημη ηθοποιός Jane Fonda είχε εξομολογηθεί ότι ο πρώην άντρας της, γάλλος σκηνοθέτης, Roger Vadim, της έλεγε συχνά ότι έκανε σεξ με άλλες γυναίκες. «Αυτό για την ακρίβεια σήμαινε ότι τις έφερνε στο κρεβάτι μας. Μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό ότι το έκανα αυτό, αλλά είχα καταφέρει να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν εντάξει, ότι το ήθελα… αν και η καρδούλα μου το ήξερε».