Η σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Τhe only way is Essex» εμφανίστηκε σε club στο Λίβερπουλ της Αγγλίας με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα. Η Chloe, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελούσε συνεχώς επιδεικνύοντας την «καινούρια» οδοντοστοιχία της.

Νωρίτερα είχε γράψει στο twitter ότι είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι μετά την αισθητική επέμβαση τα δόντια της είναι τέλεια και ολόλευκα. Πριν λίγους μήνες η οδοντοστοιχία της ήταν το μόνο που χαλούσε την εικόνα της καθώς όταν άνοιγε το στόμα της όλοι ξαφνιάζονταν με το κενό που υπήρχε επειδή της έλειπαν δόντια. Η ίδια είχε εκφράσει σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό Star ότι φοβάται υπερβολικά τον οδοντίατρο γι’αυτό έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα αλλά είναι κάτι το οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει. Απ΄ότι φαίνεται υπερέβη το φόβο της…

Βέβαια εκτός από το νέο της χαμόγελο η Chloe Sims επιδείκνυε και το «καινούριο» της στήθος το οποίο είναι αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους που έκανε πρόσφατα.

Για να δικαιολογήσει την απόφαση της να μεγαλώσει το στήθος της είπε: «Μου αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, πριν κάνω την επέμβαση ζήλευα, εξάλλου είναι πλέον τόσο συνηθισμένο που πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια δεν έχει κάνει αυξητική στήθους και όχι ποια έχει κάνει».

Πριν…

…και μετά…