Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα οι πόρτες του Romeo άνοιξαν και πάλι με πρωταγωνιστές το δίδυμο που έκανε τη διαφορά στη διασκέδαση της παραλιακής το καλοκαίρι. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Χρήστος Χολίδης εμφανίστηκαν στην πίστα ιδιαίτερα χαρούμενοι και ανανεωμένοι μετά τις διακοπές τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με την εμφάνισή της. Μαυρισμένη με ένα φόρεμα που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της τις καμπύλες της, απογείωσε το κέφι τραγουδώντας και επικοινωνώντας με το κοινό. Το βλέμμα των περισσοτέρων έπεσε και στο χέρι της και στο μονόπετρο που φορούσε.

«Ωραίο δαχτυλίδι» σχολίασε ο Χρήστος Χολίδης και η Αγγελική Ηλιάδη κουνούσε επιδεικτικά το δάχτυλο της προσπαθώντας να τον κάνει να ζηλέψει. Τα πειράγματα και τα παιχνίδια μεταξύ τους συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της στην προσωπική της ζωή καθώς είναι ζευγάρι με το συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη και νιώθει πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Ίσως αυτό το δαχτυλίδι να υποδηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.