Συντετριμμένη από το θάνατο της Amy Winehouse, η πρώην παίκτρια του Big Brother Aisleyne Horgan, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή μία ημέρα μετά την κηδεία της τραγουδίστριας για τη «μοναδική και ταλαντούχα φίλη της».

Η 32χρονη στο άκουσμα της τραγικής είδησης πήγε έξω από το σπίτι της Winehouse, όπως έκανε πολύς κόσμος και κατέρρευσε ξεσπώντας σε γοερά κλάματα. Είπε ότι δεν ήταν ανάμεσα στα άτομα που πήγαν στην κηδεία της και μίλησε για όσους την κατηγόρησαν ότι «ενθάρρυνε» την Amy σε ακραίες συμπεριφορές.

Μία από αυτούς που υπαινίχθηκαν ότι ο ρόλος της Aisleyne στη ζωή της Winehouse ήταν περίεργος ήταν στενή της φίλη Kelly Osbourne, η οποία μίλησε για ανθρώπους που «εξαργυρώνουν τώρα τη γνωριμία τους με την Amy».

«Είναι θλιβερό. Είμαι ήδη συντετριμμένη από το χαμό της Amy. Θέλω απλά να γυρίσει πίσω. Και τώρα με κατηγορούν για αυτά τα πράγματα σε όλο το Διαδίκτυο. Όσα λέγονται είναι χυδαία και σκληρά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όσα μου καταλογίζουν» είπε σήμερα το πρωί.

«Τα έντυπα γράφουν ότι την τελευταία φορά που ήμουν μαζί της ότι πίναμε. Στην πραγματικότητα, την τελευταία φορά που την είδα, ήμασταν στο σπίτι της, στην κουζίνα, πίναμε τσάι και κουτσομπολεύαμε όπως κάνουν όλα τα κορίτσια. Μιλούσαμε για άντρες» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν μίλησε ποτέ στην Amy για τη μάχη που έδινε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η Aisleye είπε: «Το έχω αντιμετωπίσει στην οικογένειά μου. Είναι δύσκολο να μιλήσεις σε κάποιον γι΄ αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από εθισμούς, και το πρώτο βήμα είναι να το παραδεχτούν».

Επέμεινε ότι η Amy προσπαθούσε να ξεκόψει. «Είχε γίνει καλά. Κατάφερε το αδύνατο. Έμεινε καθαρή. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, που κατάφερε να το παλέψει και να το ξεπεράσει» τόνισε συγκινημένη.