Ένα βραβείο, μια ανάμνηση από το παρελθόν… Αν και οι διάσημοι αστέρες είναι πολύ προσεκτικοί με την εικόνα τους και το τι βγάζουν προς τα έξω, υπάρχουν οι στιγμές που δεν μπορούν να κρατηθούν και ξεσπούν σε κλάματα!

Μερικοί, όπως η Jennifer Lopez στο «American Idol», έχουν κάνει χαρίσει πάνω από ένα ξεσπάσματα μπροστά στην κάμερα, ενώ άλλοι ξέφυγαν μόνο μια φορά…

Απ’ ότι φαίνεται το κλάμα δεν βγήκε μόνο από τον παράδεισο, αλλά και από… το λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ!

Δείτε μερικά από τα κροκοδείλια ή αληθινά δάκρυα των διάσημων…


Το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο ήταν ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα το 2002 η Ηalle Berry.


O πρώην της Jessica Simpson αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια τα καταφέρνει μια χαρά στο κρεβάτι… Εκείνη δεν το πήρε ως κομπλιμέντο και έβαλε τα κλάματα σε τηλεοπτική εκπομπή!


Τη φήμη πολλοί αγάπησαν, τη φυλακή ουδείς! Το 2007 η Paris Hilton μαθαίνει ότι θα περάσει λίγο χρόνο στη φυλακή και, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε κλάματα!


Μια φάρσα ήταν ο λόγος που είδαμε τον Justin Timberlake με δάκρυα στα μάτια! Ο Ashton Kutcher είχε εκπομπή με φάρσες στο MTV και του «την έφερε» κανονικότατα! Ο Justin πίστεψε ότι θα του κατασχέσουν την περιουσία του για φόρους που δεν έχει πληρώσει και… να το αποτέλεσμα!


Την αποκαλούν «βασίλισσα του πάγου», αλλά είχε και αυτή την ευαίσθητη στιγμή της on camera. Το 1999 η Gwyneth Paltrow κέρδισε το όσκαρ και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.


H Linday Lohan μαθαίνει ότι θα περάσει 90 μέρες στη φυλακή…


H Kylie Minogue φέρνει στο μυαλό της τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και ξεσπά…


Η αποχώρηση του αγαπημένου της διαγωνιζόμενου στο «American Idol» είναι ο λόγος που βάζει τα κλάματα η Jennifer Lopez. Βέβαια, στο ίδιο σόου έχει κλάψει και άλλες φορές, ακούγοντας τραγούδια που τη συγκινούν!