Πλήθος διασημοτήτων έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό γκαλά της amfAR «Cinema Against AIDS» χτες το βράδυ, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.

Οι παρακάτω διεθνείς προσωπικότητες επέλεξαν να φορέσουν κοσμήματα Chopard για την εκδήλωση αυτή:

Caroline Gruosi-Scheufele

Η Πρόεδρος της Chopard, Caroline Gruosi-Scheufele, και συνοικοδέσποινα της βραδιάς, φόρεσε ένα μακρύ κολιέ από πλατίνα με διαμάντια fancy-cut και round-cut (40.6 καράτια) ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια (53 καράτια), ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καράτια και τιτάνιο σε σχήμα λουλουδιού με ένα σμαράγδι round-cut (40.3 καράτια), αμέθυστους, διαμαντοϊδείς, σμαράγδια, τουρμαλίνες παραϊμπα, μπλε ζαφείρια και τσαβορίτες, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Uma Thurman

Η αμερικανίδα ηθοποιός, μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών, φόρεσε δύο μπρασελέ σε πλατίνα με fancy cut διαμάντια (96.6 καράτια) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με δύο διαμάντια emerald-cut (11.3 cts).

Jude Law

O άγγλος ηθοποιός και παραγωγός, μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών, επέλεξε να φορέσει ένα κομψό ρολόι L.U.C. XPS της Chopard σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Jane Fonda

Η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα σμαράγδι (24 καράτια), διαμάντα κοπής trapeze-cut και διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με κλιπ με δύο σμαράγδια briolette cut (68 καράτια) και διαμάντια.

Anja Rubik

To μοντέλο από την Πολωνία, φόρεσε το κόσμημα Chopard – Zanotti που αποτελείτο από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με 360 ροζ ζαφείρια briolette cut (118.19 cts) και 48 διαμάντια briolette-cut (17.86 καράτια) ασορτί με ένα ζευγάρι σανδάλια σε ροζ σατέν με 12.5 πόντους τακούνι με 84 διαμάντια briolette-cut (22.23 καράτια), 60 ρουμπελίτες briolette-cut (134.84 cts), 514 briolette-cut ροζ ζαφείρια (199.98 καράτια) και 62 ρουμπίνια brilliant-cut ενσωματωμένα σε αλυσίδες από ροζ χρυσό 18 καράτια.

Eva Herzigova

Το μοντέλο από την Τσεχία, επέλεξε ανα ρολόι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (53.6 καράτια), δύο πλατινένια μπρασελέ με οβάλ διαμάντια (32.7 καράτια), δύο δακτυλίδια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια (10 καράτια) και ένα ζευγάρι πλατινένια σκουλαρίκια με διαμάντια πουάρ (31 καράτια).

Μadalena Ghenea

Η ρουμάνα ηθοποιός φόρεσε ένα πλατινένιο δακτυλίδι με διαμάντια emerald-cut (10 καράτια) και διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με κίτρινα διαμάντια (21.5 καράτια) και διαμάντια.

Naomi Campbell

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα δακτυλίδι σε κίτρινο χρυσό 18 καράτια με ενα κίτρινο διαμάντι (33 καράτια), διαμάντια και κίτρινα διαμάντια ασορτί με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό 18 καράτια με κίτρινα διαμάντια square-cut (12 καράτια), κίτρινα διαμάντια briolette-cut (21 καράτια) και διαμάντια.

Freida Pinto

Η ινδή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καράτια με μια τουρμαλίνα round-cut (23.3 καράτια) και διαμάντια όπως επίσης και ένα ζευγάρι από σκουλαρίκια σε πλατίνα και ροζ χρυσό με δύο διαμάντια πουάρ (12 καράτια) και διαμάντια fancy-cut.


Moran Atias

Η ηθοποιός από το Ισραήλ επέλεξε να φορέσει ένα ατσάλινο ρολόι από την συλλογή Imperiale και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με δύο moonstones briolette-cut (64.4 καράτια), μπλε ζαφείρια (10.6 καράτια), πορτοκαλί ζαφείρια και διαμάντια.

Στην επίσημη προβολή της ταινίας «The Skin I Live In» του Pedro Almodovar οι λαμπεροί προσκεκλημένοι επέλεξαν για ακόμη μία φορά κοσμήματα του οίκου Chopard.

Martina Gusman

Η αργεντινή ηθοποιός, μέλος της Επιτροπής, επέλεξε ένα πανταντίφ snowflakes σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια (46.6. καράτια)

Elena Anaya

Η ισπανίδα ηθοποιός που εμφανίσθηκε στην ταινία The Skin I Live In, επέλεξε να φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με τέσσερις σειρές διαμάντια briolette cut (29 καράτια) και διαμάντια (60.1 καράτια).

Moran Atias

Η ισραηλινή ηθοποιός επέλεξε ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με καφέ διαμάντια (49 καράτια), ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με δύο διαμάντια emerald-cut (10 διαμάντια) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με καφέ και λευκά διαμάντια (23 καράτια).