Γαμπρός θα γίνει σε λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης, αφού ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή της καρδιάς του, Κατερίνα Καραβάτου. Ποια είναι η γνώμη του όμως για τις σχέσεις;

«Κοίτα, αυτό που δε δέχομαι είναι η –με το άλλοθι της ειλικρίνειας– ανακοίνωση της απιστίας, παραγνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να πληγώσει πολύ τον άλλο. Κοινώς, αν απιστήσει η γυναίκα μου, δεν θέλω να το ξέρω. Δεν έχω κανένα λόγο να το μάθω. Για μένα δεν αποτελεί καμία ένδειξη αγάπης από τη σύντροφό μου η ειλικρινής παραδοχή: ”Ξέρεις, αγάπη μου, χθες ήμουν με τον Χάρη και βγάζαμε τα μάτια μας”. Συγνώμη», λέει στο Down Town κάνοντας την ανατροπή, αφού οι περισσότεροι θα ήθελαν να μάθουν την απιστία!

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στην περίπτωση της ύπαρξης ενός τρίτου προσώπου, ο ίδιος πιθανότατα δεν θα επέλεγε να χωρίσει. «Πριν προχωρήσεις σε μια δέσμευση με έναν άνθρωπο, έχετε συνεννοηθεί. Κάτι έχεις δει σε εκείνον. Συνεπώς, στη στραβή του, στη δύσκολη στιγμή του και –ναι– στο ατόπημά του, δεν μπορείς να του γυρίσεις την πλάτη. Θα πρέπει να αναρωτηθείς κι εσύ τι έγινε», συμπληρώνει.